Bottennapp?

Vad är bottennapp? Varför finns vi? Hur startades vi?
Kul att ni tittar in!

Ska berätta lite om bottennapp för er.

Bottennapp är ett gäng glada fiskare som startades av ett gammal gäng sommarn 2020.
Jag som skriver detta heter Samuel. Jag flyttade till Borlänge där jag hitta kärleken. Fick en granne som blev en vän Mr Söder med andra ord Ulf Söder. På något sätt klickade vi ganska fort skulle jag väl säga. Han har en familj många barn samt att jag hade en familj så vi båda fattade tycke för fisket så vi kunde komma ut få lite lugn och ro. Med tiden så fick vi en ny granne. Charlie eller ska vi kalla han Blixten MC Queen? Han heter nämligen Charlie Blixt. Första intrycket jag fick av han va fan är det för stolle. Såg verkligen ut som en tuffing men sen när man började prata med han mer och mer så skulle ja väl säga wow vilken toppenkille en toppen far. Precis som Ulf så berättade han att han gillar att fiska, att han brukar åka upp till sin fars sommarställe och fiska.

Grunden har tagit sin form.

Nu börjar vi bli några i gänget. Härliga farsor med en riktig sjuk humor, nu när jag har mina härliga grannar runt om mig. Men ni som följer oss har säkert upptäckt att det finns två stycken Ulf? Vem är då den andra Ulf? Ulf Johansson lugnaste kille personen av oss alla skulle jag nog säga. Ursprungligen från Sälen ”Fiskarheden” så ja självklart gillar han att fiska. När jag fattar tycke för något så går ju min käft i ett hugg. Så jag berättade för Ulf att jag och den andra Ulf (Mr Söder) har börjat fiska, så berättade Fiskarheden Ulf att han brukade fiska ganska mycket som yngre. Det var så han gled in på en fisketråd med oss. Får se har ja glömt någon? Just ja Julle! Julle är en vän sen gymnasiet som alltid ställt upp för mig i alla lägen. Han är som en bror. Med hans härliga energi och glädjen han sprider, med den knasiga humor han har så kan han få en död fisk att börja leva och skratta. Det är han som gör stämningen. Men när vi kommer till fiske så är han den enda i gänget som lyckats hitta döda fiskar.

Speciella kunskaper!

Ja ja vet det låter konstigt hitta döda fiskar, va menar du med det? Jo det är Julles specialare. Två gånger vi har varit ute med båt så har han alltid hittat döda fiskar som flyter i vattnet. Jag vet själv inte hur man gör, men måste ju säga han är ju bättre på att hitta döda fiskar än att fånga levande hehe. Ja vi är väl inte så bra på att fånga fisk heller då vi alla är nybörjare. Jag förväntade inte mig att han skulle gilla fiske men jag gav det ett försök att få med han i gänget. Med ett spö och lite fiskedrag från sin far så hakade han på och började fiska med oss. Jag försöker övertala han att köpa lite nya saker så hoppas jag på att han vill det för att ha med han och fiska det är en upplevelse på topp. Men jag är väl en såkallad prylnörd som alltid ska ha de nyaste.

Hur många är vi i bottennapp?

Nu måste ja räkna vi är fem personer som fiskade ganska mycket i somras. Fem galna pappor och bonus pappor med ett gemensamt intresse wow vilken grupp va.
Jag kom på idén varför startar vi inte en fiske crew? Komma på ett eget namn och göra en facebooksida och skriva i en blogg om vårat äventyr. Så vi bestämde oss för att göra det och kom på namnet Bottennapp. Men jag ville att vi skulle bli större, så folk skulle veta vilka vi va. Så min idé var att först göra en logga för Bottennapp sen göra egna kläder. Av min erfarenhet på Photoshop där man kan göra en logga var ju ingen vidare. Så jag vände mig till Madde. Madde är en väninna till min tjej och jag vet hon kunde photoshop så hon gjorde vår fina logga. Jag tog loggan och satte den på olika klädesplagg som kepsen, t-shirt och huvtröjan. Så gör man reklam tänkte ja för bottennapp.

Bottennapp började få lite trafik!

Då vi gjorde mer och mer inlägg på våran sidan så var det väldigt många som uppskattade det. De berättade sina fiske historier. Robert Widelund en glad kille från Sundsvall som berättade för mig att han brukade fiska väldigt mycket. Jag har ju känt Robban sen långtid tillbaka när jag spelade mycket dataspel. Och han är även kusin med en barndomsvän till mig. Vi pratade väldigt mycket och då tänkte jag men kan inte han börja göra lite reklam där uppe i Sundsvall. På så sätt sprider vi Bottennapp i Sverige och inte bara i Dalarna. Så Robban fick bli en av oss. Hoppas nu han kommer ner till oss här i Borlänge och visar sina fiske skills för oss.

Vi har mycket projekt framför oss. Vi har fått låna en båt av Ulfs svärfar alltså Mr Söder.
Den båten håller vi på att rusta upp med ett kastdäck fixa en motor och ett ekolod, sen vill vi också börja tävla så ja det är mycket som kan hända.

Själv vet jag inte hur mycket tid jag kommer ha för fisket då jag ska bli pappa, men vad ja vet jag kommer alltid fiska och hjälpa Bottennapp så mycket jag kan.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post

I läggning vid frostbrunnsdalen.

FiskeFiske

Vad gör vi med vårat liv? Varför blir man så beroende? Det ska jag berätta för er.Jag har snöat in mig på fiske men det är ju såklart ingen nyhet