Båtmotorer, Undra vad som är problemet?

Här ska kastdäcket vara

Ja det kan man undra, en gammal båt motor som det inte säljs delar till längre kan ge en gråa hår. Nu måste jag utveckla min egen lösning på det problemet.

Så vad är problemet?

Ja det är en liten plastgrej som sköter gasen som gått sönder. Antagligen för att resten verkar ha rostat fast så det inte rör sig. Så det blir att fixa en liten grej för att ersätta den på något vis. Vet inte hur eller hur hållbart det kommer att bli. Men det lär lösa sig. Antingen får man helt bygga en egen plastgrej av nått annat material eller försöka laga plastbiten så att den blir mer hållbar. Men lite bråttom är det då vårfisket är nära nu. Så de problemet ska vara löst ganska så snart. Sen får vi se om det är bättre med båt eller inte. Jag tror inte de men ger oss mer vatten att fiska på.

Den trasiga delen. Syns den?
Den trasiga delen. Syns den?

Ja sen som det syns på bilden så behövs det en rejäl rengöring. Den har nog fått agera boj sänke som en vän beskrev hur det såg ut. Så städning blir det. Sen får vi hoppas på att motorn kommer att se bra ut och gå bra. Är ju som sagt lite kärlek den behöver och de ska den få. I värsta fall får @samuel helt enkelt RO varje gång vi ska ut. För det är jag helt enkelt för svag för.

Vi har ju även börjat med planering av kast däck!

Ja så där kommer det också att hända grejer. Så där får vi se när problemen börjar hopa sig. Men det ska nog också gå bra. Vi har ju en plan. SÅ bilder kommer förhoppningsvis när det börjar hända lite grejer. Men nu är det egentligen bara värmen vi saknar. Så att vår fisket kan börja. Men det är ju ett tag kvar, så lite tid finnes för att fixa i ordning allt och få till det så bra som möjligt. Sen har vi bara ett problem kvar. Att frakta båten till vattnet varje gång. Men det får bli ett senare bekymmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post