Fiske,Information,Tips Hur går man vidare?

Hur går man vidare?

Samuel med en liten gädda

Det hänger ju på helt vad du vill gå vidare med? Vill du t.ex jaga gädda eller abborre eller vill du göra något annat?

Hur du än vill gå vidare..

Så är ju egentligen allt en möjlighet. Men att satsa på en sort eller en typ av fiske är kanske inte alltid en av de vettigaste grejerna när det kommer till fiske. För olika saker har ju olika perioder som jag förstått det. Och jag är ändå en nybörjare. Men jag tror i alla fall att utöka sitt bete/drag låda till lite mer än det man själv vill jaga för att ha möjligheten att kanske fiske efter annat än de man tänkt sig.

För hur det än är när man går vidare innebär för mig att utöka möjligheterna att fånga olika typer av fiskar och kanske inte bara gädda eller abborre. I många vatten (som inte finns i min närhet tyvärr) finns det ju även massa andra fiskar att fånga.

Hitta dina fiskevatten…

Hitta dina fiskevatten sen efter det letar du dig utanför din comfortzone och utöka dina fiskevatten. För hur det än är så kan din önskefisk vara din nästa fisk. Och ibland kan man ju få massa fiskar på en kort stund som vi har erfarenhet av. Och då även i en liten sjö som inte har gett så där super mycket innan. Mer om de kan du läsa i länken ovan.

Sen att hitta sina fiskevatten kanske inte alltid är så enkelt för vissa gillar att stå vid strandkanten och leta sig fram den vägen för att hitta sina fiskeplatser. Och andra gillar ju att åka båt och det är ju helt olika fast lika fisketyper. Så det kan ju vara ett alternativ om man inte har haft det.

Men det viktigaste av allt. Ut och fiska. Isfiske, meta eller spinnfiske välj din fiskelycka.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post