Behöver man verkligen båt för att fiska?

I läggning vid frostbrunnsdalen.

Nej verkligen inte men den kan vara ett hjälpmedel att ha en båt i stora sjöar och älvar att komma åt där man inte når att kasta med sitt spö.

Det är inte nödvändigt!

Men varför vill vi så gärna ha en båt? Jo Vi vill ha en båt för att hitta dom stora gäddorna lite enklare. Från land har vi bara fått små gäddor. Och små abborrar. Vi vill komma åt de lite större fiskarna och då lär man ta sig till dit där fisken är. Så då blir en båt ett måste. Om man är ensam och det är sommar så finns det ju andra sätt än båt. Flytringar finns och så finns ju så klart vadar kläder som alternativ också.

Men ska man ha en båt så ska man ha en som passar en syfte. Vi hade en liten gummibåt och fiska i men den är inte vi överens med helt då det är ganska jobbigt att sitta i den en längre stund. Några av oss tycker ju om att stå och kasta vilket blir ett problem i en gummibåt.

På vägen hem efter vi hämtat båten
På vägen hem efter vi hämtat båten

Om man ska ha en båt?

Det är ju ett beslut man måste se till själv. En båt finns från tio tusen upp till flera hundra tusen om man vill. Allt handlar ju om vad man vill och vilken ekonomi man har. Sen är ju smaken olika alla vill ju inte ha lika båtar som just du. Så där kan vi inte säga så mycket utan du måste känna efter själv. För vår del så har vi lånat en, vilket du som följer oss på Facebook har läst om redan antagligen. Men den ska vi göra i ordning till vår fisket hade vi tänkte med lite kast däck och så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post

I läggning vid frostbrunnsdalen.

FiskeFiske

Vad gör vi med vårat liv? Varför blir man så beroende? Det ska jag berätta för er.Jag har snöat in mig på fiske men det är ju såklart ingen nyhet