Fiske,Information Nu finns möjligheten att ge oss support!

Nu finns möjligheten att ge oss support!

Fiske i dalälven

Nu finns det möjlighet att via Patreon supportera oss att komma framåt och nå längre. Visa ditt stöd genom att ge oss support via Patreon så kommer vi få möjligheten att göra mera.

Varför ska du ge oss support?

Ja för att du tror att vi kan växa och bli stora och hjälpa andra bli bättre fiskare på vägen. För vårat mål är ju faktiskt att få så lite bottennapp som möjligt och ha så kul som möjligt. Och vi vill gärna dela med oss av våran fiskeglädje till andra. Ge oss support så vi kan ge er support!

Vårt mål är ju att dela med oss på film och på bild om våra lärdomar och våra misstag. Sen är målet också att vi ska vara med i fisketävlingar i hela landet. Men till att börja med behöver vi en grund att stå på och dit kommer vi sakta men säkert. Att ge oss support kan skynda på denna process.

I läggning vid frostbrunnsdalen.
I läggning vid Frostbrunnsdalen.

Det finns möjligheter!

Vi vet att det finns massor av möjligheter till att göra en massa roliga saker tillsammans. Men tyvärr har vi en pandemi just nu och den ställer till en hel del för oss alla på olika plan. Den tar slut så småningom och då kan vi hitta på mer att göra tillsammans. Vi är ett gäng glada fiskare och vi vill att du är med i vår gemenskap.

Det finns olika nivåer som du kan supportera oss på. Olika nivåer ger olika möjligheter. Desto längre fram vi kommer desto mer möjligheter kommer det bli. Det kanske är så att du vill att vi kommer till ett specifikt ställe och fiskar. Genom att ge oss support så kommer det kanske bli en möjlighet längre fram.

Och om vi lägger till något som är i den nivån som du supporterar oss på kommer du troligtvis att få den med. Ge oss ditt stöd in på Patreon nu och visa att vi gör rätt saker.

Vi kommer att dela med oss av en del information enbart för våra patreon medlemmar. Och en del information kommer våra patreon medlemmar få tillgång till lite i förväg. Men glöm inte att följa oss även på Facebook och inte bara på hemsidan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post

I läggning vid frostbrunnsdalen.

FiskeFiske

Vad gör vi med vårat liv? Varför blir man så beroende? Det ska jag berätta för er.Jag har snöat in mig på fiske men det är ju såklart ingen nyhet