Söndags fiske

Fiske i dalälven

Ja nu var det länge sen det var fiske. Men nu vart det äntligen av. Tyvärr fick vi man bortfall så vi var bara två som var ut.

Bara bottennapp

Ja vi gav ju skället till våran fiskegrupps namn en anledning till att vara korrekt. Det enda nappet vi fick var bottennapp. Men så är det ibland man kan ju inte alltid få fisk när man är ute. Så vi fick napp i alla fall. Om jag inte missminner så förlorades det två beten, och var nära att förlora minst tre till. Men lite tur hade vi i våra botten napp och det är nog allt tack vara Samuels erfarenhet av bottennapp! (Eller var det min?)

Vi har diskuterat

Vi har diskuterat lite och har lite funderingar kring hur vi kan dela med oss mer av information om fiske på ett kanske bättre sätt än på hemsidan. Och det kommer nog ta hela vintern för planering och se om det är genomförbart. Vi vill ju utvecklas som fiskare och dela med oss av erfarenheten på ett bättre sätt. Och som det nästan är uteslutande jag som skriver blogginläggen så kanske det behöver ett annat format att dela med sig.

Men hur nära fisk kom ni?

Jo där jag kollat och tittat efter vad jag lärt mig och då sett en plats där borde det finnas fisk. Så som vi fiskar från land gick det inte att komma åt denna plats utan vi fick stå lite på sidan av. Men dom som åkte båten lyckades ta upp en ca 5kg enligt dem själva. Precis på den plats där jag trodde skulle vara bra. Så man kan ju säga att vi hade fått fisk om vi hade haft en båt. Men så är ju inte fallet nu då. Men bättre lycka nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post

Bottennapp?Bottennapp?

Vad är bottennapp? Varför finns vi? Hur startades vi?Kul att ni tittar in! Ska berätta lite om bottennapp för er. Bottennapp är ett gäng glada fiskare som startades av ett