Vilket lyckat Gäddfiske!

Samuel med en liten gädda

Ja efter många vändor med väldigt lite fisk så small det bara till igår. Totalt vart det 9st gäddor i olika storlekar. Och en jätte fin Abborre på ca 500g.

Abborre
Ulfs Abborre

Sen var det lite så på de stället vi var på så small det bara på. På 1 timme så hade vi fått upp 7st gäddor. Sen var vi lite dumma att flytta på oss till ett annat ställe och då var det nästan slut på fisket. Men då vände vi tillbaka till första stället och fick då 2 gäddor till och 1 abborre. Sen var det slut för denna gång. Men det var helt sjukt va det nappade.

Nu har det släppt!

Ja det tog lång tid innan det vart något bra fiske för mig. Alla andra fick fisk nästan varje gång de har vart ut. Även om det inte varit jätte mycket. Men nu har det släppt! Vi alla 3 som var ut igår fick fisk. Inte en utan fler. Och det var nästan som att kasta i så hög det direkt igen.

Vällan levererar!

Så helt klart är ju att Vällan i Falun levererar fisk!. En helt toppen kväll vart det. Så nu vill jag nästan åka igen på en gång men nu blir det nog ett par dagar innan det är dags för fiske igen.

4 thoughts on “Vilket lyckat Gäddfiske!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Post